Friday, 12 April 2013

Shopping ! shopping ! shopping !


Petang tadi sedang asyik aku tengok tv , abg aku ajak pegi popular . Nak habiskan aku punya baucer buku .  Ada RM 150 ja sebab aku dah guna RM100 beli buku rujukan 'Electronic Devices' . Punya la penat pilih buku , lenguh kaki-kaki ni haaa . Sebenarnya aku tak tahu nak beli buku apa dah . Dok nampak novel ja semua .Mujur la ada syarat nya , 20 % ja buleh beli alat tulis . Owh lagi gelap lah otak aku dok pikir nak beli apa . Makna kata aku ada RM30 ja nk beli alat tulis . Tekuburlah angan-angan aku nk beli kalkulator baru . Nampaknya kena setia kat kalkulator lama lah . Haha . Padan muka aku kan . Masa nk bayar tu , mak oii panjang nya line . Kena beratur panjang la pulak . Mujurlah ada adik aku setia teman aku , tak lah boring sangat . Lepas keluar popular , adik aku ajak pegi beli tudung . Melayang RM20 hari ini ,beli tudung punya pasal . Biasalah kan perempuan , kalau nampak tudung cantik-cantik takkan lepas punya tambah kalau murah-murah .







Nie lah novel baru ku :)
Entah best ke tak
just ambik ja tadi .




~Maafkan salah silap aku dalam mencoret cerita ini ~Sekadar perkongsian dan pengajaran~




2 comments:

a i m z said...

amboi.......sakan...

Qaisara Iman said...

haha..nk pinjam ka ? t aku pos kat hg .. hehe

Drop Your Link Here!

Sambutlah Cinta Tuhan Yang Sentiasa Dicurahkan Pada HambaNya